Cipőkrém választási tanácsok

Evidensnek tűnik a cipőkrémek kiválasztása, főleg használata, de mégsem olyan egyszerű a válasz, mint azt elsőre gondolnánk. Alapvetően adva van a cipőnk, lábbelink, illetve bármilyen bőrtermékünk (táska, bútor, kabát, ruházat), ehhez kell kiválasztanunk a megfelelő ápoló krémet, bőrbalzsamot.

35-féle színben, több fajta cipőkrém típus áll rendelkezésére a tökéletes megoldás cipőápolás érdekében!

Megvizsgáljuk, mik a lehetséges opciók cipőápolás, cipőkrém választás ügyben. Milyen cipőhöz, bőrhöz, milyen ápolót válasszunk?! Rengeteg típus, 35-féle színben áll rendelkezésünkre! De melyik az optimális? Fogadja meg tanácsainkat és nem fog csalódni!


Cipőkrémek

Cipőkrémek

Hasznos gondolatok

Cipőkrémek kiválasztása a lábbeli típusától függ

A lábbelink anyagát kell először beazonosítani. Ez első olvasatra egyszerűnek tűnik, de vannak olyan bőrtípusok, amelyek elbizonytlanítanak, illetve valamiért rosszul tudjuk. Lássuk ezeket röviden: a fedett bőr, a "normál" bőrt jelenti, amit hagyományos cipőkrémmel, pasztával ápolhatunk.

Sokan használnak tubusos gyorsápolót, amely szivacsos megoldású és SZILIKONT tartalmaz. EZT MI SEMMIKÉPP SEM AJÁNLJUK, UGYANIS KÁROSÍTJA A BŐRT!!

Itt fontos kiemelnünk, hogy rengeteg helyen kapni ún. gyorsápoló tubust, aminek a legfőbb ismertető jele, hogy szivacsos a vége, "nyomni kell", továbbá szilikonos tartalmú = na ez az a termék, amit dobjunk ki azonnal! Habár egyszerű használni és hirtelen fényt ad lábbelinknek, viszont hosszú távon (a szilikon tartalma miatt) károsítja cipőnket, kiszárítja a bőrt, ettől kirepedhet a bőr!

Cipőkrémek

Cipőápolás cipőkrémmel

Hasznos gondolatok

Ezeket a cipőkrémeket ajánljuk a különböző bőrtípusokhoz:

A velúr, nubuk- és antilop bőrökhöz ajánljuk a Movi impregnáló spray-t, mellyel vízlepergető képességét növeli lábbelijének! (MORAI - impregnáló spray)

Cipőkrémek - LETÖLTHETŐ KATALÓGUS & ÁRLISTA

Cipőkrémek, bőrápoló balzsamok