Ne dobja ki, javíttassa meg gyógycipőjét és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani gyógycipőjét!

Mindennemű gyógycipő javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes gyógycipő talp csere), gyógycipő sarok javítás, új gyógycipő sarok csere, fekete színű gyógycipőfestés, gyógycipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk a gyógycipőn), szártoldás, szárszűkítés és levágás, gyógycipő fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk a gyógycipőn), kapcsozás (fűző keresztátfűző a gyógycipőn), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Gyógycipő javítás

Gyógycipő javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Gyógycipő javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós gyógycipő javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A gyógycipő javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a gyógycipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt gyógycipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi gyógycipő javítás. A gyógycipő javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Gyógycipő javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk gyógycipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak gyógycipő javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors gyógycipő javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt gyógycipő javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat gyógycipő javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink