Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani lovaglócsizmáját!

Mindennemű lovagló csizma javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes csizmatalp csere), lovagló csizma sarok javítás, új csizmasarok csere, fekete színű lovagló csizma festés, lovaglócsizma bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás, szártoldás, szárszűkítés és levágás, lovagló csizma tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk), kapcsozás (fűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


A lovaglócsizma utolsó állomása cipészetünk!

Lovagló csizma javítás! Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen férfi cipőjavítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Lovagló csizma javítás!

Lovagló csizma javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Lovagló csizma javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós lovagló csizma javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A lovaglócsizma javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a férfi cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt férfi cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi lovagló csizma javítás. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt...! A lovaglócsizma javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!
Cipészműhelyünk vállalja férfi cipők, csizmák (magasszárú csizmák), szandálok, papucsok javítását. Talpbetét csere, szár szűkítés és toldás, sarokbélés csere, teljes végigalja csere, cipőbélés, tűzés, varrás, foltozás, ragasztás, egyszóval minden, ami lovaglócsizma javítás. Cipőtágítást és cipőfestést is vállalunk.Lovagló csizma javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak lovagló csizmajavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors lovagló csizma javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt lovaglócsizma javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely 1910 óta!

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat lovaglócsizma javítás terén garancia az elvégzett munkára. Aki nem tudja megjavíttatni férfi cipőjét máshol (pl: gyorsjavító cipőjavítás), azok bátran forduljanak hozzánk!

Miért fontos a lovaglócsizma javítás?

Mivel kopik a lovaglócsizma, illetve lábbeli, ezért olyan mértékben deformálódhat a cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész vagy elkopik a cipőbélés, hogy az a lábra rendkívül rossz hatással bír. Akár betegség is kialakulhat emiatt, így negatívan befolyásolhatja a láb boltozatát, az izmokat, az ereket, valamint az idegeket.

A legtöbb ember olyan lovaglócsizmát szeretne vásárolni, ami nem csak kényelmes és mutatós, azonban hordás közben egy idő után elhasználódik a lábbeli, ezért meg kell óvni a férfi cipőt, hogy minél tovább lehessen azt hordani. Nehéz elengedni, kidobni :) kedvenc lovaglócsizmánkat, mert ami egyszer megtetszett, az hozzánk is kötődik. Ezért nem könnyű olyan lábbelit kapni, amiről tényleg elmondhatjuk, hogy öröm viselni.

Esztétika. Aki kicsit is ad magára, nem hanyagolja el lovaglócsizmáját! Nem szép látvány, ha valakinek megnézik a lovaglócsizmáját és már a sarok vagy talp rég elkopott rajta, koszos a felsőrész, szakadt a varrás. Nem véletlenül tartja a mondás, "hogy ha valakinek megnézed a cipőjét, megtudod milyen ember valójában.

1910 óta! Nietsch - Hajmási Cipészműhely | Lovagló csizma javítás

A lovagló csizma utolsó állomása cipészetünk!

Elérhetőségeink