Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani tánccipőjét!

Mindennemű tánccipő javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), tánccipő sarok-javítás, új cipősarok csere, fekete színű tánccipő festés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), tánccipő tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


Tánccipője utolsó állomása cipészetünk!

Tánccipő javítás! Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen tánccipő javítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Tánccipő javítás

Tánccipő javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Tánccipő javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós tánccipő javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A tánccipő javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a tánccipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Tánccipő javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak tánccipő javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors tánccipő javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt tánccipő javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat tánccipő javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink