Cipőtágítás cipészműhelyünkben!

Bármilyen cipőtágítást vállalunk cipészműhelyünkben, kivéve a gumicsizmát! Cipőtágítás, cipőnyújtás hosszában, cipőfejben (rüszt), bütyöknél is.

Cipőtágítás

Cipőtágítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipőtágítás: férfi, női & gyerek cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs, ortopéd cipő

Cipőtágítás!

Cipőjavítás

A cipőtágítás nem a cipőjavító munkák közé sorolható, mégis gyakran előfordul, hogy a megrendelők ilyen céllal hozzák új vagy akár használt cipőjüket. Sok esetben a vásárlás után derül ki, hogy a vásárolt cipő szűk vagy rövid és ezért szükséges annak tágítása vagy hosszabbítása. Cipészműhelyünk e célra fel van szerelve cipőtágító gépekkel.

A cipőtágítás és nyújtás nagy figyelmet igényel és csak korlátozott mértékhatárok között hajtható végre. Fontos előre meghatározni a cipőtágítás mértékét és helyét. Bőr felsőrészű cipőtágítás esetén a tágítandó részt (bizonyos esetekben - bőrfüggő!) be kell nedvesíteni vízzel. Denaturált szeszt nem használunk, mert attól változhat a bőr színe, illetve megrongálódhat a felülete.

Cipőtágító spray-k használatát NEM JAVASOLJUK, foltot okozhat, illetve rongálhatja a bőrt!

A cipőtágító géphez különböző fejformák léteznek. A cipőtágítást csak szakaszosan szabad elvégezni, vigyázva, hogy a feszítés a felsőbőrben vagy a varratokban szakadást ne okozzon. A cipőtágítás mértékét elérve, a cipőt tágított állapotban a cipőtágító gépen hagyjuk kiszáradni, illetve nyúlni.

Több, mint 100 éves tapasztalat cipőtágításban is! A cipőtágítás, a kiváló és tartós javítás feltétele a minőségi gépek használata, továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!

Cipő tágítása esetén az ehhez szükséges gépekkel dolgozunk, ezért garantáljuk cipője minőségének tartosságát.

Elérhetőségeink

Cipőtágító spray - miért ne?

Cipész szakmai ismeret - Völgyi Ferenc - Műszaki könyvkiadó, 1981