Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani női cipőjét!

Mindennemű női cipőjavítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), női cipősarok javítás, új cipősarok csere, fekete színű női cipőfestés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), szártoldás, szárszűkítés és levágás, cipőfej tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


Női cipője utolsó állomása cipészetünk!

Női cipőjavítás - csizma, papucs, bakancs és szandál teljes körű javítása. Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen női cipőjavítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Női cipőjavítás

Női cipőjavítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Ortopéd női cipőjavítás

Ortopéd női cipőjavítás, valamint gyógyászati női cipőjavítás cipészműhelyünkben! Bármilyen javításra szoruló ortopéd, illetve gyógyászati célú női cipőjavítás!

Női cipőjavítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós női cipőjavítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A női cipőjavítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a női cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt női cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi női cipőjavítás. Ilyenek a bőr vagy papír talpú cipők és a műanyag sarkú női cipők. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt...! A női cipőjavítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!
Cipészműhelyünk vállalja női cipők, csizmák (magasszárú csizmák), szandálok, papucsok javítását. Talpbetét csere, szár szűkítés és toldás, sarokbélés csere, teljes végigalja csere, cipőbélés, tűzés, varrás, foltozás, ragasztás, egyszóval minden, ami női cipőjavítás. Cipőtágítást és cipőfestést is vállalunk.Női cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak női cipőjavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors női cipőjavítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt női cipőjavításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely 1910 óta!

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat női cipőjavítás terén garancia az elvégzett munkára. Aki nem tudja megjavíttatni női cipőjét máshol (pl: gyorsjavító cipőjavítás), azok bátran forduljanak hozzánk! Nietsch - Hajmási Cipészműhely: nincs lehetetlen!

Miért fontos a női cipőjavítás?

Mivel kopik a női cipő, illetve lábbeli, ezért olyan mértékben deformálódhat a cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész vagy elkopik a cipőbélés, hogy az a lábra rendkívül rossz hatással bír. Akár betegség is kialakulhat emiatt, így negatívan befolyásolhatja a láb boltozatát, az izmokat, az ereket, valamint az idegeket.

A legtöbb hölgy olyan női cipőt szeretne vásárolni, ami nem csak kényelmes és mutatós, azonban hordás közben egy idő után elhasználódik a lábbeli, ezért meg kell óvni a női cipőt, hogy minél tovább lehessen azt hordani. Nehéz elengedni, kidobni :) kedvenc női cipőnket, mert ami egyszer megtetszett, az hozzánk is kötődik. Ezért nem könnyű olyan lábbelit kapni, amiről tényleg elmondhatjuk, hogy öröm viselni.

Esztétika. Aki kicsit is ad magára, nem hanyagolja el női cipőjét! Nem szép látvány, ha valakinek megnézik a női cipőjét és már a sarok vagy talp rég elkopott rajta, koszos a felsőrész, szakadt a varrás. Nem véletlenül tartja a mondás, "hogy ha valakinek megnézed a cipőjét, megtudod milyen ember valójában.

1910 óta! Nietsch - Hajmási Cipészműhely | Női cipőjavítás

A női cipő utolsó állomása cipészetünk!

Elérhetőségeink