Ne dobja ki, javíttassa meg sportcipőjét és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani sportcipőjét!

Mindennemű sportcipő javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes sportcipő talp), sportcipő sarok javítás, fekete színű cipőfestés, sportcipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás, foltozás (lyuk a sportcipőn), sportcipő fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli beépítés, (fűzőnek lyuk a sportcipőn), kapcsozás, glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Sportcipő javítás

Sportcipő javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Sportcipő javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós sportcipő javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A sportcipő javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a sportcipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt sportcipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi sportcipő javítás. A sportcipő javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Sportcipő javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk sportcipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak sportcipő javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors sportcipő javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt sportcipő javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat sportcipő javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink