Ne dobja ki, javíttassa meg csizmáját és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani csizmáját!

Munkáinkért 100% felelősséget vállalunk!

Mindennemű csizma javítás, lovaglócsizma javítás, western csizma javítás és motoros csizma javítás Budapesten, cipészműhelyünkben!

Csizmaszár szűkítés - bővítés

Cipzár csere, húzózár kocsi csere

Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes csizma talp csere), csizma sarok javítás, új csizma sarok csere, fekete színű csizmafestés, csizmák bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk a csizmán), szártoldás, szárszűkítés és levágás, csizma fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk a csizmán), kapcsozás (fűző keresztátfűző a csizmán), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Csizma javítás

Csizma javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Csizmajavítások:
lovaglócsizma javítás, motoroscsizma javítás, western csizma javítás

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós csizma javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A csizma javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a csizma élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt csizma talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi csizma javítás. A csizma javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Csizma javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk csizmája életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak csizma javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors csizma javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt csizma javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat csizma javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink