Talán nincs is olyan ember a világon, akinek ne okozott volna még problémát cipőjének a szaga. Bármennyire is tisztán tartjuk a cipőnket, bármennyire is figyelünk lábunk higiéniájára, folyamatos használat mellett a legjobb cipőnek is kellemetlen szaga lesz. Szerencsére ma már rengeteg olyan termék kapható, amivel megpróbálhatunk felülkerekedni a problémán, azonban ezek hatékonysága meglehetősen változó.

Számos házi praktikával is próbálkozhatunk a kellemetlen szagok elűzésére.

Van, amelyik rendszeres használat mellett tényleg képes egy időre elvenni a szagokat, van, amelyik teljesen hatástalan.

Számos házi praktikával is próbálkozhatunk a kellemetlen szagok elűzésére.


Házi módszerek a kellemetlen szagok ellen

A szagtalanításra több házi praktika is bevethető, hogy milyen eredménnyel, kérdéses, de kipróbálásuk nem kerül sok pénzbe. Állítólag hatásos, ha egy zokniba macskaalmot teszünk, és ezt tesszük egy éjszakára a cipőbe. Mivel a macskaalom arra is hivatott, hogy összegyűjtse a szagokat, a cipőnkből is összegyűjtheti azokat. Állítólag a szódabikarbóna is rendkívül hatékony, egyszerűen csak a cipőbe kell szórni egy éjszakára. Ugyanígy működik a só is, ráadásul a nedvességet is felszívja. Súlyosabb problémák, például lábgomba okozta szagosodás esetén fontos, hogy ne csak a lábunkat kezeljük, hanem a cipőnket is alaposan fertőtlenítsük, így a gomba nem tér vissza, és a cipő sem lesz kellemetlen illatú.

Cipőszagtalanítás

Cipő szagtalanítása

Hasznos gondolatok

A vanília illata a legtöbb ember számára kellemes, így ha vanília kivonatba mártott vattapamacsot teszünk éjszakára a cipőnkbe, igen kellemes illatú lábbeliben indulhatunk el otthonról.

Izzad a lába? Kellemetlen szagok? Cipőápolási kínálatunkban számos megoldást találhat problémájára!

A módszer további előnye, hogy a vanília illata tökéletesen elveszi a kellemetlen szagot, nem csak elnyomja, így nem kell attól tartani, hogy keveredik cipőnk szaga a vaníliával. Szintén jó szolgálatot tehet a hintőpor: egyszerűen csak szórjuk éjszakára a cipőnkbe, reggelre garantáltan eltünteti a szagokat, kellemes, lágy illatot hagyva maga után.

Ha azonban a házi módszerek nem segítenek, a Movi cipődezodor garantáltan megszabadítja a lábbelit és viselőjét a kellemetlen szagoktól! Ezen kívül ajánljuk pamut, parfümös, illatosított talpbetétünket is 35-től 46-os méretig! Lábápolási termékeinkkel a legínyencebbek is elégedettek lesznek:

Cipőápolás, lábápolás - LETÖLTHETŐ KATALÓGUS & ÁRLISTA