Cipősarkalás cipészműhelyünkben!

Bármilyen lábbeli, cipősarkalás Budapesten, cipészműhelyünkben! Sarkalás javítás és flekk csere. Új cipősarok csere és sarokfelépítés, szegzés...

Cipősarkalás

Cipősarkalás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipősarkalás, cipősarok csere: férfi, női & gyerek cipő, csizma, szandál, bakancs...

Cipőhasználat során a cipő egyik legnagyobb kopásnak kitett alkatrésze a sarok, illetve a cipősarok járófoltja. A leggyakrabban előforduló cipőjavítás a cipősarkalás. Sokszor a járófolt alatti sarokrész kopását is ki kell javítani. A járófolt felerősíthető - anyagtól függően - ragasztással, szegezéssel, csaposan vagy ezek kombinálásával.

A járófolt alatti kopás javítása attól függ, hogy a cipősarok miből készült; rakott bőr, rostműbőr vagy mikrógumi-sarkak esetén ez a túlkopás ék alakú toldással, bevont fa- vagy műanyag cipősarok esetén - a kopás mértékétől függően - egyenlítő csiszolással vagy cserével javítható.

Cipősarok flekk bőrből vagy félbőrből - Teljes saroképítés bőrből

Általában a természetes bőr, keménygumi és készgumi sarkú járófoltokat szegezéssel, az egyéb gumi és műanyag járófoltokat ragasztással kell a cipősarokra felerősíteni.

A belül üregelt, könnyű műanyag esetén a cipősarkalás javítás a járófoltok eltávolítása után hüvely és csapok segítségével ragasztással történik. Fa- vagy műanyag rakott cipősarok javítása sarokpalást bevonóval vagy újraépítéssel oldható meg.

A cipősarkalás javítás végén a cipősarkat lecsiszoljuk, polírozzuk, esetleg fényezzük.

Több, mint 100 éves tapasztalat cipősarkalásban is! A cipősarkalás, a kiváló és tartós sarkalás feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása (bőr vagy gumi talp), továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!

Cipősarkalás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását.

A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak sarkalás esetén is.

Elérhetőségeink

Cipősarok: hasznos információk

Cipész szakmai ismeret - Völgyi Ferenc - Műszaki könyvkiadó, 1981