Cipő talpbélés csere cipészműhelyünkben!

Bármilyen lábbeli talpbélésének cseréje Budapesten, cipészműhelyünkben! Cipő talpbélés és sarokbélés csere.

Cipőtalpalás

Cipő talpbélés csere!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipő talpbélés csere: férfi, női & gyerek cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs, ortopéd cipő

Cipő talpbélések cseréje közül leggyakrabban a beragasztott fedőtalpbélés és kéregbélés cseréje fordul elő. A kikopott kéregbélés helyett - azt esetleg mintaként használva - kiszabjuk az új kéregbélést. A széleit leélezzük, alsó záróvonala mentén becakkozzuk. A fedőtalpbélést felhajtjuk, majd a kéregbélést ráncmentesen beragasztjuk, úgy, hogy a bélés a felsőzáróvonal mentén 2 mm-rel túlérjen. A szár záróvonala mentén körültűzzük. A bélésfelesleget és a szálvégeket tisztázzuk, majd a beragasztó talpbélést visszaragasztjuk.

Több, mint 100 éves tapasztalat cipő talpbélések cseréjében is! A cipő talpbélés és cipősarok bélés csere, a kiváló és tartós javítás feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása, továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!

Cipő talpbélés csere esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását.

A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak cipő talpbélés és cipősarok bélés csere esetén is.

Elérhetőségeink

Cipész szakmai ismeret - Völgyi Ferenc - Műszaki könyvkiadó, 1981