Ne dobja ki, javíttassa meg szandálját és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani szandálját!

Mindennemű szandál javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes szandál talp csere), szandál sarok javítás, új szandál sarok csere, fekete színű szandálfestés, szandál talpbélés, stoppolás (lyuk a szandálon), szandál fejének tágítása, csúszásgátló felragasztása...

Szandál javítás

Szandál javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Szandáljavítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós szandál javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A szandál javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a szandál élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt szandál talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi szandál javítás. A szandál javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Szandál javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk szandálja életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak szandál javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors szandál javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt szandál javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat szandál javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink