Cipőragasztás cipészműhelyünkben!

Bármilyen cipő ragasztása Budapesten, cipészműhelyünkben! Több féle ragasztó és technika segítségével ragasszuk meg lábbelijét.

Cipőragasztás

Cipőragasztás

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipőragasztás több féle ragasztóval és ragsztási technikával.

Cipőragasztás

Cipőjavítás

Cipőragasztás esetén a megbízható ragasztási szilárdság eléréséhez meghatározzuk a felsőbőrt és/vagy talpanyagokat. Meghatározzuk a felület előkezelést és kiválasztjuk a ragasztóanyagot. A jól előkészített, borzolt és portalanított vagy hőkezelt felületekre felkerül a ragasztó. A ragasztónak egyenletes vastagságú, összefüggő filmréteget kell alkotnia.

A jó minőségű ragasztás csak a ragasztó megfelelő viszkozitása mellett érhető el. A ragasztóval ellátott felületeket össze kell illeszteni és préselni. Az infrakezelt / hőkezelt ragasztott alkatrészek későbbi illesztést is lehetővé tesz és a ragasztási szilárdságot is hatékonyan befolyásolja.

Cipőragasztás menete: az elvált járófelület csiszolása és portalanítása. Az anyag lehet, sokféle és azok kombinációja: bőr, gumi, műanyag, műbőr, textil... Legtöbbször hőkezeljük a felületet, emellett fontos a száradási idő. A cipőragasztás után az esetleges kinyomódott ragasztót letöröljük, mielőtt megszárad. Fényesítjük, esetleg festjük, ha a cipő megkívánja.

Sokszor találkozunk olyan cipővel, ami "nyekereg", "nyikorog", "klaffog". Nos, ez sokszor a cipő belső alkatrészeinek rossz illeszkedéséből fakad, levegős a belső, nem látható rész, ezért adja ezeket a fura hangokat a lábbeli, ami elég zavaró járás közben. Cipőragasztással az esetek nagyobb részében megoldható a probléma.

Cipőragasztás

Több, mint 100 éves tapasztalat cipőragasztásban is! A cipőragasztás, a kiváló és tartós ragasztás feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása, továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!

Cipőragasztás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének meghosszabbítását.

A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak ragasztás esetén is.

Elérhetőségeink

Cipész szakmai ismeret - Völgyi Ferenc - Műszaki könyvkiadó, 1981