Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani férfi cipőjét!

Mindennemű férfi cipőjavítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes férfi cipőtalp csere), férfi cipősarok javítás, új csizmasarok csere, fekete színű férfi cipőfestés, férfi cipő bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás, szártoldás, szárszűkítés és levágás, férfi cipő tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk), kapcsozás (fűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


A férfi cipő utolsó állomása cipészetünk!

Férfi cipőjavítás! Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen férfi cipőjavítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Férfi cipőjavítás

Férfi cipőjavítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Férfi cipőjavítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós férfi cipőjavítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A férfi cipőjavítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a férfi cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt férfi cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi férfi cipőjavítás. Ilyenek a bőr vagy papír talpú cipők és a műanyag sarkú férfi cipők. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt...! A férfi cipőjavítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!
Cipészműhelyünk vállalja férfi cipők, csizmák (magasszárú csizmák), szandálok, papucsok javítását. Talpbetét csere, szárszűkítés és toldás, sarokbélés csere, teljes végigalja csere, cipőbélés, tűzés, varrás, foltozás, ragasztás, egyszóval minden, ami férfi cipőjavítás. Cipőtágítást és cipőfestést is vállalunk.Férfi cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak férfi cipőjavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors férfi cipőjavítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt férfi cipőjavításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely 1910 óta!

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat férfi cipőjavítás terén garancia az elvégzett munkára. Aki nem tudja megjavíttatni férfi cipőjét máshol (pl: gyorsjavító cipőjavítás), azok bátran forduljanak hozzánk! Nietsch - Hajmási Cipészműhely: nincs lehetetlen!

Miért fontos a férfi cipőjavítás?

Mivel kopik a férfi cipő, illetve lábbeli, ezért olyan mértékben deformálódhat a cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész vagy elkopik a cipőbélés, hogy az a lábra rendkívül rossz hatással bír. Akár betegség is kialakulhat emiatt, így negatívan befolyásolhatja a láb boltozatát, az izmokat, az ereket, valamint az idegeket.

A legtöbb úr olyan férfi cipőt szeretne vásárolni, ami nem csak kényelmes és mutatós, azonban hordás közben egy idő után elhasználódik a lábbeli, ezért meg kell óvni a férfi cipőt, hogy minél tovább lehessen azt hordani. Nehéz elengedni, kidobni :) kedvenc férfi cipőnket, mert ami egyszer megtetszett, az hozzánk is kötődik. Ezért nem könnyű olyan lábbelit kapni, amiről tényleg elmondhatjuk, hogy öröm viselni.

Esztétika. Aki kicsit is ad magára, nem hanyagolja el férfi cipőjét! Nem szép látvány, ha valakinek megnézik a férfi cipőjét és már a sarok vagy talp rég elkopott rajta, koszos a felsőrész, szakadt a varrás. Nem véletlenül tartja a mondás, "hogy ha valakinek megnézed a cipőjét, megtudod milyen ember valójában.

1910 óta! Nietsch - Hajmási Cipészműhely | Férfi cipőjavítás

A férfi cipő utolsó állomása cipészetünk!

Elérhetőségeink