Cipőtalpalás, cipőtalp emelés cipészműhelyünkben!

Bármilyen lábbeli, cipőtalpalás Budapesten, cipészműhelyünkben! Talpalás javítás és teljes cipőtalp csere, lyukas, repedt talp javítása...

Színes cipőtalp

Színes cipőtalpak!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipőtalpalás: férfi, női & gyerek cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs, ortopéd cipő

Cipőtalpalás

Cipőjavítás

Cipőtalpalás esetén a megbízható ragasztási szilárdság eléréséhez meghatározzuk a felsőbőrt és talpanyagokat. Meghatározzuk a felület előkezelést és kiválasztjuk a ragasztóanyagot. A jól előkészített, borzolt és portalanított vagy halogenizált ragasztási felületekre, majd felkerül a ragasztó. A ragasztónak egyenletes vastagságú, összefüggő filmréteget kell alkotnia.

A jó minőségű cipőragasztás csak a ragasztó megfelelő viszkozitása mellett érhető el. A ragasztóval ellátott felületeket össze kell illeszteni és préselni. Az infrakezelt / hőkezelt ragasztott cipőtalp későbbi illesztést is lehetővé tesz és a ragasztási szilárdságot is hatékonyan befolyásolja. Aktiválás után a talpat fel kell illeszteni és össze kell préselni. Bőr cipőtalp vagy keményebb gumi cipőtalp esetén célszerű a talp lágyékrészt a záróvonalnál és az orr-részen szeggel rögzíteni.

Cipőtalpalás

Cipőtalpalás: gumi vagy bőr

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Cipőtalpalás javítás menete: a kopott járófelület csiszolása és portalanítása. A féltalp anyaga lehet mikroporózus gumi vagy bőr. Cipőtalpalás száradási idő 15-20 perc. A cipőtalpalás javítás végén a cipőtalp (és cipő) szélét lecsiszoljuk, polírozzuk, esetleg fényezzük, festjük.

Cipészetünk segít, ha a mindkét vagy egyik cipőjének talpát magasítani kell. Műtét, baleset vagy bármilyen okból rövidebb az egyik lába, mint a másik? Pár millimétertől több centiméterig megemeljük a cipője talpát, hogy a járás kényelmes és biztonságos legyen!

Csúszásgátló talp

Talpalás

A lábbeli hordás közbeni igénybevétel a cipőtalp járófelületén, a talajjal érintkező részen jelentkezik. A talp lágyékrésze kopásnak nincs kitéve, ezért a féltalpalás egyszerűbb és gazdaságosabb cipőjavítás megoldás.

Több, mint 100 éves tapasztalat cipőtalpalásban is! A cipőtalpalás, a kiváló és tartós talpalás feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása (bőr vagy gumi talp), továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!

Cipőtalpalás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását.

A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak talpalás esetén is.

Elérhetőségeink

Cipész szakmai ismeret - Völgyi Ferenc - Műszaki könyvkiadó, 1981