Ne dobja ki, javíttassa meg bakancsát és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani bakancsát!

Mindennemű bakancs, túrabakancs, túralábbeli, mászócipő javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes bakancs talp csere), bakancs sarok javítás, új bakancs sarok csere, fekete színű bakancsfestés, bakancsok bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk a bakancson), bakancstágítás, bakancs fejének tágítása hosszában és széltében, Vibram, Svig vagy más más bakancs talp felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk a bakancson), kapcsozás (fűző keresztátfűző a bakancson)...

Túrabakancs javítás és mászócipő javítás - Vibram talp és Svig talp: minőségi, első osztályú bakancs talpak!

Bármilyen javításra szoruló bakancs teljes körű javítása és felújítása!

Bakancs javítás

Bakancsjavítás

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

A kiváló és tartós bakancs javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A bakancs javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a bakancs élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt bakancs talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi bakancs javítás. A bakancs javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Bakancs javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk bakancsa életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak bakancs javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors bakancs javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt bakancs javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely 1910 óta!

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat bakancs javítás terén garancia az elvégzett munkára. Aki nem tudja megjavíttatni bakancsát máshol (pl: gyorsjavító), azok bátran forduljanak hozzánk!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely: nincs lehetetlen!


Mivel kopik a bakancs, ezért olyan mértékben deformálódhat a bakancs sarok, bakancs talp, bakancs felsőrész vagy elkopik a bakancs bélés, hogy az a lábra rendkívül rossz hatással bír. Akár betegség is kialakulhat emiatt, így negatívan befolyásolhatja a láb boltozatát, az izmokat, az ereket, valamint az idegeket.

A legtöbb ember olyan bakancsot szeretne vásárolni, ami nem csak kényelmes és mutatós, azonban hordás közben egy idő után elhasználódik a bakancs, ezért meg kell óvni a bakancsot, hogy minél tovább lehessen azt hordani. Nehéz elengedni, kidobni :) kedvenc bakancsunkat, mert ami egyszer megtetszett, az kötődik is hozzánk. Ezért nem könnyű olyan bakancsot kapni, amiről tényleg elmondhatjuk, hogy öröm viselni.

Esztétika. Aki kicsit is ad magára, nem hanyagolja el bakancsát! Nem szép látvány, ha valakinek megnézik a bakancsát és már a sarok vagy talp rég elkopott rajta, koszos a felsőrész, szakadt a varrás. Nem véletlenül tartja a mondás, "hogy ha valakinek megnézed a cipőjét (bakancsát), megtudod milyen ember valójában."

Miért éri meg a bakancs javítás, mint kidobni? Mert legtöbbször lényegesen olcsóbb a bakancs javítás, mint az új bakancs vásárlása. Nem beszélve az igazi bőrből készült bakancsokról, amik kortalanul szolgálnak minket akár egy életen át (!), s csak néha szorul bakancs javításra. Legyen az túrabakancs javítás vagy mászócipő javítás, nem gond!

Mindegyik bakancs márkát megjavítjuk: Meindl, Hanwag, Quechua, Martens, Timberland, Yucon, Yellostone, Caterpillar Columbia, Alpina, Zamberlan, Grisport, Lowa, La Sportiva, Steel, Shelleys vagy katonai.

1910 óta! Nietsch - Hajmási Cipészműhely | Bakancs javítás

A bakancs utolsó állomása cipészetünk!

Elérhetőségeink