Ne dobja ki, alakítsa át csizmájának szárát és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megoldani csizmája átalakítását!

Munkáinkért 100% felelősséget vállalunk!

Mindennemű csizmaszár szűkítése, bővítése, toldása és levágása Budapesten, cipészműhelyünkben!

Nézze meg a Facebook oldalunkat, ahol számos példát talál csizmaszár szűkítésre, bővítésre

Levesszük lábáról a méretet csizmaszár szűkítés és csizmaszár bővítés esetén is, helyben cipészműhelyünkben. Amennyiben szeretne levágni csizmájából, a csizmaszár magasságából, az sem gond, egyetlen kérdésünk, hogy hány centit szeretne levágni kedvenc csizmájából?! Ellenkező esetben, ha hozzá szeretne toldani csizmája szárához, akkor is találja ki, mennyit szeretne hozzátoldani, de kérhet tanácsot cipészműhelyünktől is :-)

Csizmaszár szűkítés és csizmaszár bővítés

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós csizmaszár javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A csizmaszár javítás célja a csizma utólagos hozzáigazítása az élet alatt megváltozott lábalakhoz, lábmérethez. Egyúttal megnöveljük a csizma élettartamát, és visszaállítjuk az eredeti használati értéket.

A kedvenc csizma szárának bővítése, szűkítése, toldása vagy levágása olcsóbb, mint a későbbi csizma vásárlás.

Csizmaszár szűkítés, bővítés esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk csizmája életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak csizmaszár javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors csizmaszár alakítást, a rövid határidőt.

A bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével tökéletesen egyező minőséget garantáljuk a csizmaszár átalakításához.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza!
Nietsch - Hajmási Cipészműhely 1910 óta!

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat csizmaszár szűkítés, csizmaszár bővítés, csizmaszár toldás és csizmaszár levágás terén garancia az elvégzett munkára. Nietsch - Hajmási Cipészműhely: nincs lehetetlen!

1910 óta! | csizmaszár szűkítés | csizmaszár bővítés | csizmaszár levágás | csizmaszár toldás

Csizmaszár tágítás?

Csizmaszár tágítás egy érdekes kérdés, ugyanis a csizma szárát nem lehet tágítani, túlnyomó részt a "csizmaszár tágítás" kifejezés alatt a bővítést értjük, ami nem ugyanaz, de első kihallásra hasonló :-)

A csizma szárát leginkább plusz anyag, pl: bőr vagy rugalmas gumi toldásával tudjuk megoldani, esetleg, ha minimális az eltérés, akkor a cipzár "kiengedésével" is orvosolni tudjuk a kérdést. Azonban a csizmaszárat nem lehet a hagyományos értelemben tágítani, mint a lábfej esetében a cipőt, csizmát.

Elérhetőségeink