Ne dobja ki, javíttassa meg gyerekcipőjét és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani gyerekcipőjét!

Mindennemű gyerekcipő javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes gyerekcipő talp csere), gyerekcipő sarok javítás, új gyerekcipő sarok csere, fekete színű gyerekcipő-festés, gyerekcipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk a gyerekcipőn), szártoldás, szárszűkítés és levágás, gyerekcipő fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk a gyerekcipőn), kapcsozás (fűző keresztátfűző a gyerekcipőn), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Gyerekcipő javítás

Gyerekcipő javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Gyerekcipő javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós gyerekcipő javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A gyerekcipő javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a gyerekcipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt gyerekcipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi gyerekcipő javítás. A gyerekcipő javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Gyerekcipő javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk gyerekcipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak gyerekcipő javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors gyerekcipő javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt gyerekcipő javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat gyerekcipő javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink