Ne dobja ki, javíttassa meg segítségünkkel és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk felújítani!

Mindennemű cipőfelújítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), cipősarok javítás, új cipősarok csere, fekete színű cipőfestés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), szártoldás, szárszűkítés és levágás, cipőfej tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Cipőfelújítás

Cipőfelújítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely
Cipőfelújítás: lábbeli, férfi, női és gyerek cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs felújítás

Cipőápolás, cipőtisztítás & kiegészítők

Leder bőrbalzsamok

Cipőápolás csomagunk Önnek!


Minden, ami lábbeli! Cipője utolsó állomása cipészetünk!

Cipőfelújítás - csizma, papucs, bakancs és szandál teljes körű javítása. Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen cipőfelújítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Ortopéd cipőfelújítás, valamint gyógyászati cipőfelújítás cipészműhelyünkben! Bármilyen javításra szoruló ortopéd, illetve gyógyászati célú cipőfelújítás!


Cipőfelújítás, cipő renoválás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós cipőfelújítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A cipőfelújítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi cipőfelújítás. Ilyenek a bőr vagy papír talpú cipők és a műanyag sarkú női cipők. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt...! A cipőfelújítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!
Cipészműhelyünk vállalja női-, férfi- és gyerek cipők, csizmák, szandálok, papucsok felújítását. Talpbetét csere, szár szűkítés és toldás, sarokbélés csere, teljes végigalja csere, cipőbélés, tűzés, varrás, foltozás, ragasztás, egyszóval minden, ami cipőfelújítás. Cipőtágítást és cipőfestést is vállalunk.Cipőfelújítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak cipőfelújítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors cipőfelújítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt cipőfelújításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat cipőfelújítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink