MBT cipőtalpalás, szenzor csere

MBT cipőjavítás | MBT cipők javítása, szenzor cserével, teljes, rugalmas gumitalppal vagy az eredeti - megfelelő állapotú - talp megmentésével is!
Szenzor színe fekete, barna, fehér és bézs lehet, a járófelület, a rugalmas gumitalp esetén több variáció áll rendelkezésre!

MBT cipőjavítás

MBT cipőtalpalás, szenzor csere  

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

MBT cipők javítása, szenzor cserével, teljes, rugalmas újratalpalással. Az általunk kialakított technológia a gyári, szétesett, illetve szétporladt részt egy masszívabb, kb. 20%-al merevebb, de továbbra is rugalmas és kifejezetten e célra gyártott speciális anyaggal pótolja - ami nem fog szétporladni, mint a gyári! Erre kerül rá az MBT cipő teljes aljára a gumitalp, teljes hosszúságban - ami jellemzően 4 mm vastagságú anyag.
Sokszor megmenthető az eredeti, gyári talp (ha jó állapotú). Ekkor a szenzor cseréje után visszarakjuk és még gazdaságosabb az MBT javítása.

A szenzor rész (torzió betét) színben fekete, sötétbarna, fehér vagy bézs színű lehet, a rugalmas járótalp alapvetően fekete, sötétbarna, fehér és karamell színben garantált, emellett korlátozottan lehet más színű is, elsősorban a beszerzési források és a gyártók miatt változóan. Az Ön új MBT cipőjének szenzora, szakszóval torzió betétje.

Az MBT cipőjavítás, a kiváló és tartós szenzor csere  feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása, továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!
MBT cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk , ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek   minden esetben rendelkezésünkre állnak szenzor csere  esetén is.

Elérhetőségeink