Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani motoros csizmáját!

Mindennemű motoros csizma javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes csizmatalp csere), motoros csizma sarok javítás, új csizmasarok csere, fekete színű motoros csizma festés, motoroscsizma bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás, szártoldás, szárszűkítés és levágás, motoros csizma tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk), kapcsozás (fűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


A motoros csizma utolsó állomása cipészetünk!

Motoros csizma javítás! Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen motoros csizmajavítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Motoros csizma javítás

Motoros csizma javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Motoros csizma javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós motoros csizma javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A motoroscsizma javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a férfi cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Motoros csizma javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak motoros cipőjavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors motoros csizma javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt motoroscsizma javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat motoros csizma javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink