Ne dobja ki, javíttassa meg ortopéd cipőjét és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani ortopéd cipőjét!

Mindennemű ortopéd cipőjavítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes ortopéd cipő talp csere), ortopéd cipő sarok javítás, új ortopéd cipő sarok csere, fekete színű ortopéd cipőfestés, ortopéd cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk az ortopéd cipőn), szártoldás, szárszűkítés és levágás, ortopéd cipő fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk az ortopéd cipőn), kapcsozás (fűző keresztátfűző az ortopéd cipőn), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...

Ortopéd cipőjavítás

Ortopéd cipőjavítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Ortopéd cipőjavítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós ortopéd cipőjavítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. Az ortopéd cipőjavítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével az ortopéd cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt ortopéd cipő talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi ortopéd cipőjavítás. Az ortopéd cipőjavítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Ortopéd cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk ortopéd cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak ortopéd cipőjavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors ortopéd cipőjavítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt ortopéd cipőjavításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza.

Az ortopédia szó jelentése: test idomítása, test ferdülések és idomtalanságok kezelésének tana és gyakorlata. Ezt az egész testre vonatkozó ortopédia szót a cipészet a láb idomtalanságaira értelmezi. Ezt hívja a magyar nyelv gyógycipészetnek vagy ortopéd cipészetnek.

A gyógycipészet, az ortopéd cipészet az alsó végtag vázának, vagyis a láb csontjainak rendellenességeivel kapcsolatos: a bütyöktől kezdve a lúdtalpon át, a legsúlyosabb elváltozásokig. A bütyök vagy lúdtalp a lábtő csontjainak rendellenes elhelyezkedésében nyilvánul meg, az ilyen lábra készített cipő, ortopéd cipő, illetve gyógycipő, mert annak enyhítésére szolgál.

Elérhetőségeink