Ne dobja ki, javíttassa meg papucsát és hordja még hosszú évekig!

Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani papucsát!

Mindennemű papucs javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes papucs talp csere), papucs sarok javítás, új papucs sarok csere, fekete színű papucsfestés, papucsok bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (lyuk a papucson), keresztpánt és bebújó javítás és levágás, papucs fejének tágítása hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés...

Papucs javítás

Papucs javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Papucsjavítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós papucs javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A papucs javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a papucs élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt papucs talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi papucs javítás. A papucs javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Papucs javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk papucsa életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak papucs javítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors papucs javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt papucs javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat papucs javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink