Dobja ki, ha nem tudjuk megjavítani western csizmáját!

Mindennemű western csizma javítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes csizmatalp csere), western csizma sarok javítás, új csizmasarok csere, fekete színű western csizma festés, westerncsizma bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás, szártoldás, szárszűkítés és levágás, western csizma tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (fűzőnek lyuk), kapcsozás (fűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)...


A westerncsizma utolsó állomása cipészetünk!

Western csizma javítás! Családias, klasszikus cipészműhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen western cipőjavítás esetén, olyan nincs, hogy nincs...

Western csizma javítás!

Western csizma javítás!

Nietsch - Hajmási Cipészműhely

Western csizma javítás...

...terén a minőségi és gyors munkára esküszünk, immáron, több, mint 100 éve! A kiváló és tartós western csizma javítás az idő, a precíz munka és a tapasztalat együttesének kulcsa. A westerncsizma javítás célja a használat közben megkopott, elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészek javításával, cseréjével a western csizma élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

Sokszor az új vagy alig használt western csizma talpalása, illetve sarkalása olcsóbb, mint a későbbi western csizma javítás. Egy csúszásgátló talp esőben, télen, hóban, sárban mindig jól jön, sőt...! A western csizma javítás mindig megkíméli pénztárcáját, ha időben lép!

Western csizma javítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek minden esetben rendelkezésünkre állnak western csizmajavítás esetén, így biztosítjuk Önnek a gyors western csizma javítást, a rövid határidőt. Bőrök széles típus- és színválasztéka segítségével akár választhat is magának bőrt westerncsizma javításhoz.

Családi hagyományaink több, mint 100 évre nyúlnak vissza. Ez a tapasztalat westerncsizma javítás terén garancia az elvégzett munkára.

Elérhetőségeink